Starcraft 2, regn og Floorballstart

Starcraft 2, regn og Floorballstart

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet, men så meget er der heller ikke sket 😉

Men lidt er der dog sket.
Starcraft 2 udkom endelig, og selvom jeg kun fik den næsten 2 uger efter udgivelsen, så har det spil dog ikke været en skuffelse :). (du kan se en unboxing af spillet under IT & TECH.

Og så startede vores Floorballtræning igen her i august (se vikingfloorball.dk), i første omgang kun lidt hygge træning, før det alvor går igang i september med træning og kampe. Det var dog rigtigt hårdt at træne de 2 første gange da, som jeg tidligere har nævt, ikke har fået løbet så meget som jeg gerne ville.
Denne sæson er det med Michael og Dennis som primær trænere for Senior holdet (+15), så det bliver spændene at se hvad de kan tilføje træningen og holdet i det hele taget.

Og så skal jeg da også lige have lidt med omkring vejret! 😉
Det regnede i hele landet i August, med mange skader til følge. Også på Bornholm blev vi ramt af regnen, dog ikke med så store følger som resten af landet, selvom flere veje og kældre mm. var oversvømmet.
Jeg gik heller ikke selv fri for regnen da kældrene i Gartnervangen også blev oversvæmmet.
Det gik udover blade papirer osv. så intet alvorligt, og kæresten og jeg brugte lejligheden til at få ryddet godt ud i kælderrummet som var propfyldt 🙂
Jeg tog billeder fra Parkeringspladsen om morgenen efter regnen:
Link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *