Bryllup, spotify og Google+

Bryllup, spotify og Google+

Kæresten er taget til Letland for at være med til hendes søsters bryllup, men heldigvis har jeg så tid til at afprøve Spotify og Google+

Spotify

Spotify er som tidligere nævnt en musik streaming service som er gratis men mod 50 eller 100 kr. om måneden kan udnyttes optimalt.
Jeg har for en kort prøvet premium versionen som koster 100 kr. om måneden.
Jeg har installeret den gratis klient til min Mac og en app til min iPhone (fås også til andre telefoner).
Jeg må sige jeg er vild med Spotify. Den finder rigtig mange kunstere og numre også flere remixes inkl. danske kunstnere.
App er også rigtig lækker. Laver du en playliste på din pc synkroniseres den automatisk til mobil app’en og vice versa. Og fordi alle musiknumrene jo ligger på Spotifys servere bruges der ikke plads på din mobil.
Vil du gerne have downloadet numrene på din mobil kan dette dog også lade sig gøre.
Vælg din spilleliste og tryk på knappen ud for “available offline” hvor efter spillelisten downloades til din mobil, det kan f.eks være fordi du er i en “Dødzone” mht. mobilnet/wifi eller hvis du ikke har en særlig stor datapakke med dit mobil abonnement.

Lær mere om spotify her: http://www.spotify.com/int/about/what/
Og se mere her: http://cnettv.cnet.com/spotify-itunes-killer/9742-1_53-50108019.html

Google+

Jeg er også ved at prøve googles svar på Facebook, Google+.
og indtil videre ser det lovende ud. Udover det sociale aspekt som har gjort Facebook så populær, så er potientalet stort set i lyset af alle Googles services som kan integres i fremtiden.
Google+ er i en invitations periode, der vil sige at man kun være med til at teste hvis man bliver inviteret af en anden. Så hvis du har lyst til at prøve kan du sende mig en mail på lyngberg@gmail.com. Google har endvidere meldt ud at de vil opdatere siden, ud fra den feedback de allerede har fået, i den kommende uge.

For at læse mere om Google+ besøg: plus.Google.com
Tips og tricks til Google+: http://widgy.dk/tips-og-tricks-til-google/

Og så må i ellers have en fortsat god summer derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *