CV

Mit navn er Kenny Lyngberg,
jeg er født i 1983 og er uddannet IT-supporter.

Jeg interessere mig for Floorball og træner i Rønne og nogle gange i Nexø. Jeg spiller i Danmarks seriens 2. division med FF Bornholm, som vi (spillere/frivillige) har dannet i fællesskab. Jeg er også glad for at løbe, som jeg gør 3-4 gange om ugen.
Jeg er pt. formand i FF Bornholm, samtidig med jeg er kontaktperson, ass. træner og webmaster.

Jeg har et stort kendskab til IT generelt og til mange af Microsofts styresystemer og deres kontor pakke: Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Publisher, Outlook og Access).
I den del af arbejdet som går med DTP (layout) arbejder jeg meget med Adobe Suiten, især med InDesign og Photoshop.

Da IT-branchen er i konstant udvikling er der ikke noget der hedder færdiguddannet, så hvad jeg ikke kan i dag, er jeg mere end villig til at lære.

Uddannelsen startede på Bornholms Erhvervsskole (BES), men når vi skulle have undervisning, blev vi sendt til tidl. CEUS i Nykøbing Falster. Under uddannelse som IT-supporter blev vi uddannet i at supportere Microsoft netværk med tilhørende klienter. Men som årene er gået har jeg bevæget udover uddannelsen, så jeg nu bl.a. også arbejder med layout og producering af diverse kataloger, foldere, flyers osv. blandt andet med Adobe Creative Suiten. Jeg underviser også lidt efter behov, og til holder Intro med kollega når der er nye studerende på Snorrebakken, hvor jeg arbejder.

Praktikken foregik både på BES som skolepraktik hvor vi fik opgaver overalt på skolen, men for mit vedkommende også hos Espersen som praktikant i deres IT afdeling i 3 måneder. Opgaverne hos Espersen var brugersupport af Office programmerne, hardware opsætning og installation, redigering af deres hjemmeside, power point præsentationer m.m.

Tidligere beskæftigelse

Service medarbejder
Arbejdsgiver: Kvickly Rønne
Tidsperiode: 2000 – 2002
Beskrivelse: Radio/TV afdeling i lidt over et år, rådgive og hjælpe kunder etc. (dec. 2000 – jan. 2002)

Praktikant i IT-afdeling
Arbejdsgiver: Espersen
Tidsperiode: 2002
Beskrivelse: Hjælpe med små supportopgaver, som at installere hardware, hjælpe med programmer, redigering af hjemmeside, udarbejde power point præsentationer osv.
(3 måneder)

IT-supporter
Arbejdsgiver: Center for Undervisningsmidler Bornholm, Professionshøjskolen UCC
cfu.ucc.dk Tidsperiode: 2004-06 – ?
Beskrivelse: Alt IT, layout, support, mobil, netværk relateret, wifi, små personale/intro kurser (studerende), etc.,