Apple giver iPhone 4 købere gratis "bumpers" OPDATERET

Apple giver iPhone 4 købere gratis "bumpers" OPDATERET

Som flere nok forudsete har Apple nu valgt at give iPhone 4 brugere gratis “Bumpers” som beskytter den nye iPhone 4 hvis man skulle tabe den. Men da den også afhjælper problemet med at brugeren mister signalet ved at holde fingeren et bestem sted på telefonen, gives den nu gratis med når man køber en iPhone 4 og dem der allerede har købt en iPhone 4 vil kunne få refunderet beløbet de gav for “Bumperen”.

De har også udgivet opdateringen iOS4.0.1 som retter problemet med at iPhones viser forkert signalstyrke.

Selv forklarer Apple at alle telefoner har problemer med signalet når man holder dem bestemt og at problemet er hos meget få.

De fortæller også at de er ved at løse et andet problem med “Proximity Sensor” som vurderer hvor tæt man holder telefonen til ansigtet. Det bruges f.eks. når man tager telefonen op imod øret, hvorefter telefonen slukker displayet så man ikke kommer at trykke på tasterne når man taler.

OPDATERET
Tryk på overskriften for at se Deres pressekonference og døm selv om det er så stort et problem.

Se hvad Mobilsiden skriver om iPhone 4’s “problem” i Danmark her:
http://www.mobilsiden.dk/?aId=12071

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *