Jul, Sne ++ og Nytår

Jul, Sne ++ og Nytår

Det blev ikke en helt almindelig og traditionel Jul, vejret gjorde at flere blev sneet inde på hele Bornholm og dermed ikke kunne komme ud til deres familier og holde jul. Flere strandede der kom med båd strandede i Rønne Hallen som midlertidigt blev lavet om til nødcenter for strandede. Flere fra Rønne valgte at bruge deres egen Jul til at hjælpe alle som strandede i Rønne hallen.
Vi holdt selv jul med mine forældre og min bror i Rønne men uden min søster, hendes kæreste og min morfar fordi de også var sneet inde.
Så det blev en lidt mærkelig jul, men vi kom da da til at holde lidt jul sammen da min søster og hendes kæreste kom ud fra Nyker d. 27. december.
Nytårsaften blev dog lidt mere rolig, igen holdt jeg det hos min forældre. Min kæreste holdt dog nytår i vores lejlighed sammen med hendes mor, søster og hendes børn.


Som i ved, hvis i da ellers har læst forrige blog indlæg så vandt vi (Viking Floorball) sidste kamp i 2010. Og vi begyndte da også 2011 med at vinde vores første udebanekamp, denne gang mod Solrød floorball 5-6!
Vi har nu 10 kampe tilbage i denne sæson, og de spilles de næste 10 weekender.


Billeder på Facebook:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2083538&id=1009480928&l=966c3cd91c
Billeder fra TV2 galleri:
http://galleri.tv2.dk/Vejret/36051078/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *